Anketa įmonėms
Džiovyklė maistui su 5 padėklais 420-500W 68270 LUND
5600204

Elektrinis džiovintuvas skirtas maisto produktams džiovinti: vaisiams, daržovėms, grybams, gėlėms, žolelėms, mėsai ir žuviai. Jis išsaugo maisto maistinę ir skonio vertę kelis mėnesius.

INFORMACIJA

galia: 420–500 W, 220–240 V, 50–60 Hz
5 sietai + dangtis su rankena
skaidrūs sietai leidžia stebėti džiovinimo procesą
segmentas.
segmentuotas, dvipusis sietų išdėstymas – galima nustatyti 2 sietų aukščius – atstumas tarp sietų gali būti 2 arba 4 cm.
kad būtų užtikrintas pakankamas oro srautas, visi sietai turi būti nustatyti 2 arba 4 cm atstumu. Nemaišykite aukščių, pvz. 2 - 2 - 4 - 4 - 2 cm
sietelio paviršius: 31 x 29,5 cm
sklandus temperatūros reguliavimas rankenėle – diapazonas nuo 35 °C iki 70 °C
džiovyklės kraštas pagamintas iš nerūdijančio plieno
neslystančios kojelės stabilizuoja įrenginį
vienoda oro cirkuliacijos sistema
intuityvus valdymo skydelis – įjungimo/išjungimo jungiklis ir temperatūros reguliavimas
laidas: 120 cm
variklio apsauga nuo perkaitimo
maksimalus įrenginio dydis 5 sietams: 34 x 31 x 32 cm (ilgis x plotis x aukštis) – idealiai tinka ir didesniems produktams džiovinti.
Minimalus 5 sietų įrenginio dydis: 34 x 31 x 25 cm (ilgis x plotis x aukštis) – idealiai tinka laikyti

DŽIOVINIMO GALIMYBĖ:

vaisiai
grybai
daržovės
gėlės
gėlės
./li>
žolelės
mėsa
ir daugelis kitų produktų
Privalumai:

Našumas – garantuojamas galingo 500 W variklio, kuris užtikrins greitą įkaitimą ir geresnę mašinos kokybę.
Talpa – 5 sietai talpins didelį, bet optimalų džiovintų produktų kiekį. Daugiau grindų, kaip taisyklė, reiškia prastesnę džiovinimo kokybę. Didžiausias aukštis tarp sietų yra net 4 cm! Apvertus sietus į kitą pusę, sutaupoma vietos džiovyklei laikyti.
Stabilumas – gaminys turi neslystančias kojeles, kad prietaisas nejudėtų.
Išvaizda – klasikinė juoda spalva su nerūdijančio plieno elementais tinka bet kurioje virtuvėje.
Temperatūros reguliavimas – galimybė nustatyti optimalią džiovinamų produktų temperatūrą. Išsamesnės informacijos apie laiką ir temperatūrą rasite instrukcijose. Vaisiai paprastai džiovinami apie 60 °C temperatūroje, mėsa – 70 °C, o daržovės – 50 °C temperatūroje.